December 2010
Så er den gal igen,Qiniqi har fået en stor bule/knude på benet.
Vi opdagede den i december 2010,og var til dyrlægen som gav hende penecilin, det virkede ikke.
Mellem jul og nytår var vi på Faxe dyrehospital, hvor Qiniqi blev røngent uden resultat, vi blev enige om at se tiden an.

April 2011
Knuden er nu vokset,og Qiniqi er begyndt at have svært ved at gå( hun kan trave og galoperer uden problemmer)så vi bestiller tid hos Ken i Faxe 4-4-2011
Desværrer blev vi nød til at aflyse tiden(Jeg mistede min mor samme dag) og havde ikke brug for at få endnu en kedelig besked.

Maj 2011
Tid hos Ken i Faxe 2-5-2011, kan ikke umedbart sige hvad Qiniqi fejler, men knuden er nu ca. dobbelt størrelse.
Ken tar blodprøver og sender Qiniqi på landbohøjskolen til CT-scanning, det går stærkt allerede 4-5-2011 bliver Qiniqi scannet og nu venter vi bare på svar.Maj 2011
Så har vi fået svar på scanningen,Qiniqi har slået en flig af en knogle,og det er den der er blevet indkapslet.
Så 24-5-2011 skal Qiniqi så have fjernet den bid knogle der er gået løs.
Hvis alt går som det skal mener Ken at der er rigtige gode chancer for at Qiniqi ikke for mèn af det.


24-5-2011 Så er Qiniqi blevet åbnet,og jeg har fået et stk benstump med hjem,stykket er ca.på størelse med svovlet på en tændstik.
Lidt mystik er der dog ved det,der mangler IKKE nået af knoglerne der hvor Ken havde åbnet,så hvor stykket kommer fra er ikke til at sige.
Ken har ikke set et stykke knogle der ikke hører til være i nærheden af hasen før, men det er jo Qiniqi og hun er ikke som alle andre.
Qiniqi har det efter omstændighederne det fint,men det er tydeligt at det var en ordenlig omgang.
Prognosen er at om 6 uger må hun så småt begynde genoptræning( Ken vil se os om 2 uger,det kan være at vi allerede må gå igang der) så lige nu er der dømt bur og luftning i snor, men det tager hun fint.

6-6-2011
Så fik Qiniqi endelig forbindingen af,det ser meget lovende ud,Ken har givet grønt lys for water waker, og en gammel øvelse fra dengang hun havde vand i hasen skal i brug igen,hun skal gå på stige(dvs.mellem trinene for at få den rette vinkling på bagbenet) så nu er det bare at se tiden an.

29-8-2011
Så har Qiniqi været til kontrol med benet.
Hurra Hun ER HELT OKAY IGEN.
Ken Qiniqi's dyrlæge mente ellers at det ville tage 1 års tid før hun var fit for fight, men 3mdr og 5 dage efter operation er Qiniqi klar til kamp igen, hun vil dog altid have en bule på benet,det er arvæv og kan ikke fjernes.
Hvis vi er uheldige kan arvævet begynde at vokse, og så er hendes dage talte, men for nu er hun bare klar og MEGET arbejdsivrig.