2012 Var året hvor vi måtte sige farvel til Grylers Blue Istara(Qiniqi), hun vil altid blive husket som den lille hund med det STORE EGO 13/8-2004-14/5-2012

2012

far og søn i sneen

2012 var året,hvor Qiniqi måtte forlade denne verden,hun er nu over på den anden side sammen med alle de andre hunde vi har haft.R.I.P. min tøs.

 

2012 startede med at Dargo for 2.år i træk er blevet racevinder i klubben.

I Slut februar smuttede vi lige en tur til Sønderjylland,hvor Dargo skulle besøge AMY desværrere blev det ikke til hvalpe, men vi forsøger i starten af 2013 igen.

Maj måned var rigtig øv 14 maj var det farvel til Qiniqi,vi valgte at nu skulle hun have fred.

20 maj fik Dargo Dame besøg fra sverige nærmere bestemt ankom Sussi (Susanne Blomqvist) og AMMY resultatet blev 3 hvalpe,hvoraf Giru er ankommet til vores hjem,og er blevet Robert's nye hund. 

Far(Dargo) og søn(Giru) har det fint sammen,det er lidt som om at Dargo ved at det er hans barn(ved godt at det ikke er muligt) men der sker ting hvor Giru slipper for tiltale,hvor Dargo normalt ville sige fra.

Juli måned var vi en tur i sverige for at hilse på Dargo's børn med Dessie fra december 2011, det var en rigtig god tur,og jeg er MEGET tilfreds med resultatet af Dargo's første parring.

Acie som Bea selv har beholdt blev bis hvalp(og er efterfølgende blevet bis junior samt bis4 på samme udstilling) så nu venter vi spændt på mentalbeskrivelse samt røngen af kuld 1(Alle er heldigvis i Sverige,så jeg ved de vil blive tjekket)

Hele sommeren gik med at gøre klar til ankomst af hvalp,og i september ankom han så.

November var der så præmiere på Giru's første udstilling en dobbeltudstilling, sikken en præmiere bis2 baby på første og bis baby på 2.udstilling, med rigtig fine kritikker.

Dargo deltog også og blev for3.år i træk året's racevinder.

2012 blev året hvor vi valgt at stoppe i DCH-Maribo så vi træner nu i bokserklubben i Kettinge.

Ipo prøver blev det ikke til,det er svært både at starte nyt op og samtidig selv gøre hund klar til prøve med begynder figuranter det er ikke så let så det må ta den tid det tar,Jeg ved jeg har en go hund,om vi kommer til at tage prøver eller ej er uvist,men vil knogler videre.

2012 var året hvor Signe,vores racerep.bad om hjælp,og jeg Tina er nu racerep.supl.

Dette var så lidt om året der gik hos os,alle må have et rigtigt godt nytår.

Tak fordi i stadig tjekker hjemmesiden,jeg prøver at holde den ajour

 

Kommentarer

25.12.2012 20:41

Dorthe

det er rigtig fint det du har skrevet jeg vi også savne ie tøsen, hun havde nu en het special pads i mit hjerte