Juleudstilling

Robert og Giru

Så er året's udstillinger overstået,og Giru er for 3. år i træk året's racevinder i specialklubben titlen kom endeligt i hus på juleudstillingen hvor Giru på udstilling 1 fik Excelent,ck,bh,BIR og præcis det samme på udstilling 2. denne gang var der 8 cattledogs på første udstilling og 4 på 2.udstilling.

Dargo IPO3 gr.B minus langtidsafdækning

Video Dargo IPO3 GR: B(afdækningen) og C

Dargo IPO3 spor

IPO 3

Figurant:Michael Warburg
Ejer og fører: mig selv Tina Themstrup
IPO3 Ayers Danish Blue Dargo

22-3-2015

Ayers Danish Blue Dargo Bestået IPO3 med 237point

Første ACD i Skandinavien med en IPO3

udstilling 24-1-2015

Udstilling 1 Taulov Dommer Marianne Baden: EXCELENT, CK, KLUBCERT,BH,BIR og KLUBCHAMPION samt BIS 4. Bushbug's Golden Shiner Giru.

udstilling 2 Taulov Dommer Belkis Ozan. EXCELENT,CK,BH,BIR. Bushbug's Golden Shiner Giru

udstilling Køge 9-8-2015

udstilling 1 Dommer Andrzej Stepinski Polen. Dargo Excellent,ck og 2BH,Giru Excellent ck BH samt Bir.

Udstilling 2 Dommer Petra Junehall Sverige. Dargo Excellent CK og 2 BH. GiruExcellent ck BH samt Bir og BIS 4

Dargo IPO 3 Greve

25-10-2015 var Dargo til IPO3 prøve i Schæferhundeklubben gr.Greve.Bestemt ikke vores dag A=60 B=80 C=60 ialt 200p. og ikke bestået. Sporet gik fint indtil 4.knæk det fandt vi aldrig,men indtil der kunne jeg mærke en markant forbedring på Dargo så surt at vi ikke kunne fuldfører. lydigheden gik ok,men Dargo var ikke helt på som han plejer,og da jeg så ødelægger klatrespringet totalt bliver det kun til 80point, men dog bestået. C. banen opdager jeg allerede om torsdagen ligger modsat vores egen,og Dargo fatter ikke en skid og vil helst løbe som han plejer(min fejl jeg ikke har fået trænet med skjul modsat) så rækkefølgende på skjulene bliver skjul 1+4+3+6 det giver sku ikk så mange point.bevogningen gik faktisk ok,men Dargo mister tålmodigheden da jeg kommer ind og gå selv ud på plads ups. Flugten sidder til gængæld lige i skabet og han får et flot greb og holder slipper på komando,overfaldet for han skævt fat og slipper for at få bedre bid det lykkes men det koster,Rygtransporten er superflot og efterfølgende overfald sidder lige i skabet,sidetransporten ind til dommeren Dargo larmer og går ud af position.så op til det lange stop 1 eks komando på vej op,selve modløbet er bare så flot og Dargo går direkte i kamp med figurant han slipper flot på komando og overfaldet går igang, han for flot fat, første stokkeslag fint,men ved andet stokkeslag skriger han pludselig og slipper ryger på igen for ikke ordenlig fat før i andet forsøg. slipper fint på komando men vil ikke lave en tæt bevogtning står 2m.fra figurant og laver meget svag bevogtning da vi skal ha sidetransport ind til dommeren er han næsten umulig at få til at gå ved figurant. al dette gør at C kun giver 60 point og prædikatet UTS(utilstrækkelig). bagefter for jeg af nået puplikum af vide at Figuranten fik trådt Dargo godt og grundigt over den ene bagpote, det er hvad der kan ske. men alt i alt en rigtig øvdag point mæssig, men en afprøvning af flere ting der ser ud til at virke,så ikke helt spildt

Kommentarer

23.03.2015 22:14

Ingrid M. Hansen

Tillykke Tina, det er en fin lydighed.

Kh

Ingrid

27.01.2015 10:50

Ingrid

Du er ikke kun fin Ciro du også en kærlig dejlig hund.

27.01.2015 10:55

Tina

Tak,ja han er sød